Uudised

2011 aasta märtsi uudised

Postitatud: 4 Aprill 2011 20:46
Märtsis toimusid meie hoiupaigas mõned muutused.

 

Märtsis toimusid meie hoiupaigas mõned muutused.

 

Sõlmisime Luisa Tõlkebürooga lepingu kõigi meie kodulehe tekstide tõlkimiseks eesti ja inglise keelde.

 

Sõlmisime Maardu linnaga lepingu loomade püüdmiseks ja ülalpidamiseks meie hoiupaiga vahenditega.

 

Sõlmisime Rae vallaga lepingu loomade püüdmiseks ja ülalpidamiseks meie hoiupaiga vahenditega.

 

Paigaldasime oma hoiupaiga fuajeesse kuumade jookide automaadi. Neid jooke ostes toetate hoiupaiga loomi. Ärge minge mööda!

 

Jõudsime soodustuste osas kokkuleppele paljude meie kauaaegsete koostööpartneritega:
- G4S osutab meile kõiki turvateenused 25% soodsamalt.
- Selecta Eesti rendib meile kohviaparaati 30% tavalisest soodsamalt.
- Kontaktikeskus pakub meile hoiupaiga ööpäevaringse telefoni dispetšerteenuseid alates 2011.
aasta märtsist sotsiaalprojekti raames 53% soodsamalt.

 

Eriti tänulikud oleme järgmistele ettevõtetele:
- Ragn-Sells – aprillist alates on prügivedu meile tänu prügi sorteerimisele 2,5 korda odavam kui varem: paigaldame ühe 4,5 m3 sorteerimata prügi konteineri asemele sorteerimisjaama. See vähendab oluliselt meie igakuiseid väljaminekuid ja on tunduvalt keskkonnasõbralikum.
- SEB vabastas meid tasust kõigi deebet- ja krediitkaardimaksete eest. Meie hoiupaigas tehtud kaardimaksed laekuvad täies mahus ja ilma komisjonitasuta hoiupaiga pangakontole.
- Alexela on meie püsipartner, tänu kellele saame kütust tavalisest soodsamalt. Alates 2011. aasta 1. aprillist on igas Alexela tanklas meie hoiupaiga annetuskast. Nüüd saab igaüks meid aidata!
- Zoovetvaru on meie püsisponsor, kes teeb suuri allahindlusi ravimitele.

 

Meil on hea meel kõigi pakkumiste üle, mis aitaksid meil ka edaspidi jooksvaid kulusid vähendada. Meie jooksvate kulude alla käivad näiteks kulutused desinfitseerimisvahenditele, prügikottidele, paberkäterättidele, tööriietele jms.
Jooksvate kulude kokkuhoid võimaldab loomi kauem hoiupaigas hoida, pakkuda neile hoolitsust ja arstiabi ning aidata uut kodu leida.
Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust Laraga telefonil 5801 2597 või e-posti aadressil lara[a]pets.ee. Kaalun rõõmuga kõiki teie ettepanekuid.

 

Hoiupaik korraldas ka aprillis alanud loomade steriliseerimise, kastreerimise, kiibistamise ja vaktsineerimise kampaania, mis kestab kolm kuud (aprill, mai ja juuni 2011).
Kampaania eesmärk on tuua kliente meie hoiupaiga kliinikusse, arendada kliiniku tööd ning pakkuda väiksema sissetulekuga inimestele võimalust oma loomi opereerida, kiibistada ja vaktsineerida.
Kampaaniast saadav tulu läheb hoiupaiga jooksvate kulude katteks, näiteks ravimite, desinfitseerimisvahendite ja muude igapäevatöös hädavajalike esemete ostuks.
Tulge meile – me ootame teid!